Jäsenhuone


Jäsenhuone tarjoaa ratsastusseuran SRL-jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Kirjaudu ja tutustu!


Kirjaudu Jäsenhuoneeseen osoitteessa oma.ratsastus.fi


Kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla tai sähköpostiosoitteella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan "Tilaa uusi salasana" -linkistä. Kirjautuminen edellyttää, että jäsenrekisteriin on tallennettu jäsenen yksilöllinen sähköpostiosoite, johon ohjelma lähettää salasanan. Sama osoite ei voi olla rekisterissä muilla jäsenillä. Tarkemmat ohjeet ja vastauksia ongelmiin. Tarvittaessa ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin. 


Jäsenhuoneen sisältöä ja toiminnallisuutta kehitetään jatkuvasti, mutta jo nyt löydät sieltä

  • Sähköisen jäsenkorttisi. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi. Muovista jäsenkorttia ei toimiteta vuodesta 2021 alkaen.
  • Jäsenlaskusi. Voit maksaa ratsastusseuran jäsenmaksun kätevästi jäsenhuoneen kautta. 
  • Omat tietosi. Voit päivittää osoitteesi ja puhelinnumerosi jäsenhuoneessa. Tiedot päivittyvät jäsenrekisteriin eikä erillistä ilmoitusta muutoksesta omaan seuraan tai SRL:oon tarvita. Ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin siinä tapauksessa, jos rekisteriin ei ole tallennettu sähköpostiosoitettasi.
  • Seurasi yhteystiedot. Jäsensihteerin tiedot, seuran kotisivut sekä lyhyen infon seurasta.
  • Hippos-lehden sähköisen lehtiarkiston. Mahdollisuus palata aikaisempien vuosien lehtien pariin, myös uusille jäsenille!  
  • Vuosittaiset yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tiedot mm. Pohjolan vakuutuksesta sekä kaupallisista eduista.
  • Säännöllisesti vaihtuvat ajakohtaiset jäsenedut. Etuja mm. tapahtumiin ja koulutuksiin. Kannattaa olla jäsen jo tammikuusta alkaen, näin pääset hyödyntämään kaikki vuoden aikana tarjolla olevat edut ja hyödyt!
  • Materiaalia harrastuksesi tueksi.  Löydät jäsenhuoneesta mm. tehtäviä ja lisämateriaalia hevoskerhoihin, psyykkisen valmennuksen harjoituksia sekä mielenkiintoisia meille tehtyjä opinnäytetöitä. Materiaaleja lisätään jatkuvasti myös toiveidenne perusteella.