Tietoa Artridersista


Artriders ry on vuonna 1999 perustettu ratsastusseura Orimattilassa, Artjärvellä. Artridersin varsinainen toiminta alkoi seuraavana vuonna. Seuran toiminta keskittyy Artjärven Hietanalle, Tortolan Talleille , missä toimii Srl:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu sekä yksityis- ja ravitalli. Artriders ry siirtyi 1.1.2009 SRL:n Kaakkois-Suomen alueen seuraksi. 

Artridersin tarkoituksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuudet kehittää itseään omien tavoitteidensa mukaisesti, haaveiletpa sitten kehittymisestä tuntiratsastajana, hevosenhoitajana, kilpailijana, hevosenomistajana tai vaikkapa maastoratsastajana. Järjestämme jäseniemme toiveita kuunnellen erilaisia valmennuksia, harjoituskilpailuja, luentoja, kursseja ja retkiä. Seuratoiminnan puitteissa pääset osaksi hyvänhenkistä yhteisöä. Mielellään otamme sinut mukaan myös seuratoiminnan tehtäviin järjestämissämme tapahtumissa, haluatpa sitten opetella toimitsijatehtäviä tai vaikka tapahtumakuvausta. Ilman aktiivisia jäseniä ei seuratoiminta pyöri, joten mukaan vaan! 

Tiesithän, että tuntiratsastajilta, kipailuihin ja muuhun harrastustoimintaan osallistuvilta edellytetään vakuutusta, joka sisältyy Artridersin täysjäsenyyteen automaattisesti.

Seuran toimintaa johtaa hallitus, jonka jäsenistä voit lukea tarkemmin Hallitus-sivulla. Sivulta löytyy myös yhteystiedot. Hallituksen jäsenten puoleen voit kääntyä missä tahansa seuratoimintaa koskevassa asiassa.