Valmennustoiminta

Suski Fagerström valmentaa esteissä ja tarvittaessa myös sileällä. Valmennuskeskiviikot ovat:

13.3 PERUTTU! /  8.4  / 6.5

Ryhmässä 3-4 ratsukkoa. Hinta Artriders ry:n jäseneltä     40 €  / ei jäsen   50   €.

Tiina Polso valmentaa koulussa. Valmennuspäivät:

9.2 / 7.3

Yksityis puolituntisen Hinta Artriders ry:n jäseneltä   55   € / ei jäsen   65  €

Huom: Varaathan aikaa verryttelyyn 15-20 min (Tiinan valkut)

Valmennus maksetaan seuran tilille:
FI91 5069 0120 0267 91

Valmennusmaksuihin viestikenttään valmentaja, päivämäärä ja osanottajan nimi esim. Ville Valmentaja 24.12 Raija Ratsastaja.

Valmennukseen saapuvat:

Ilmottautumiset valmennuksiin ovat sitovia. Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu soittamalla tai tekstiviestillä valmennusvastaavalle Sanna-Kaisa Liukkonen p. 050 369 9294

Myös Artridersin facebook-sivuilla tietoa valmennuksista ja myös siellä voit ilmoittautua valmennuksiin.

Jos ratsastaja sairastuu, hevonen ontuu tms. on valmennukseen saapuvan hankittava tilalleen korvaava ratsukko tai lainahevonen. Rahat palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että valmennus peruuntuu (esim. pakkasen takia tai valmentajan esteen vuoksi)

Estevalmennuksiin osallistuvan on toivottavaa osallistua radan rakennukseen tai purkamiseen.

Kaikkien viihtyvyyden takaamiseksi: korjaathan hevosesi jätökset maneesista/tallialueelta valmennuksen jälkeen.

HUOM! Maksun pitää näkyä seuran tilillä seitsemän päivää ennen valmennusta.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautunut ratsastaja sitoutuu maksamaan valmennuksen.