ARTRIDERS RY

Seura on vuonna 1999 perustettu ratsastusseura Artjärvellä. Varsinainen toiminta alkoi seuraavana
vuonna. Toimintamme on keskittynyt Tortolan talleille Artjärven Hietanalla. Talli on Srl:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Toiminnan alussa kuuluimme Hämeen alueeseen, mutta siirryimme1.1.2009 Kaakkois-Suomen alueen seuraksi.

Pyrimme järjestämään vuosittain neljä kilpailuviikonloppua, säännöllisesti koulu- ja esteratsastus-valmennuksia sekä lapsille suunnattuja hevostaitokerhoja ym. Teemme retkiä erilaisiin tapahtumiin kiinnostuksen mukaan.

Toiminnan tarkoituksena on edistää alueen hevostaitojen kehittymistä ja ylläpitämistä sekä ohjata nuoria terveitten elämäntapojen ja -harrastusten pariin. Olennaisena osana on tavoitteellinen ratsastus, jota pyritään edesauttamaan järjestämällä valmennuksia ja kilpailuja. Tallilla opetellaan hevosen käsittelyä, hoitoa ja yhteisöllisyyttä.

Seura rahoittaa toimintaansa jäsenmaksuilla, kilpailu- ja kahvilatuloilla, arpajaisilla sekä kunnan ja yritysten avustuksilla.

Vuonna 2012 seuraan kuului 80 jäsentä.

Seuramme toimintaan ovat tervetulleita kaikki heppatoiminnasta innostuneet!