Jäsenasiat

Jäsenedut täysjäsenelle 2020:

•  Saat kattavan LähiTapiolan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille.

•  Saat Hippos-lehden jäsenetuna seitsemän kertaa vuodessa.

• Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

• Voit osallistua ratsastuskilpailuihin.

• Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne.

• Alennuksia osallistumismaksuista seuran kilpailuihin, valmennuksiin ja retkille..

• Kilpailutuet: Alue-ja kansallisella tasolla kilpailevat voivat hakea avustusta kilpailulupaan saman vuoden joulukuun 15pv mennessä. seuran jäsentä tuetaan hakemuksen perusteella 50% lupamaksusta jos vuoden aikana vähintään 2 hyväksyttyä suoritusta omalla tasollaan ja jos väh. 2 sijoitusta, voi saada 100% lupamaksusta. Liitä hakemukseen kilpailutulokset, päivä ja aika.

Lisäksi mm.:

• LähiTapiolan urheiluvakuutus
  • LähiTaiolan hevosvakuutukset
  • LähiTapiolan lisävakuutus
  • Edut Tallink Siljan palveluista
  • Hevoshullu -lehden kestotilausedun
  • Alennukset Unikulman tuotteista
  • Scandic Hotels -ketjun majoitustarjoukset
  • Maksuton puhelinneuvonta hevostoimintaan liittyvissä oikeudellisissa asioissa
  • Alennus ST1- polttoaineista
  • Horzen jäsenetu
  • Tampereen Hevoset-messut
  • FemtoLasik - jäsenetu
  • Oral Hammaslääkärit
  • Evidensia Eläinlääkäripalvelut

Jäsenedut perhejäsenelle 2020:

• Samat edut kuin täysjäsenellä, ilman Hippos-lehteä ja mahdollisuutta A- tai B -kilpailulupaan ja toimihenkilölisenssiin.
  • Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.

Jäsenedut kannatusjäsenelle 2020:

•  Kannatusjäsenyyteen ei kuulu SRL:n etuja.
  •  Mahdollisuus osallistua edullisesti seuran järjestämille retkille.
  •  Jäsenalennus valmennuksiin ja kilpailuihin (edellyttää jonkun ratsastusseuran jäsenyyttä)

Jäsenmaksut 2020:

Seniori     64,00€               Perhejäsen seniori  37,00€               Kannatusjäsen 15,00€

Juniori      57,00€               Perhejäsen juniori   33,50€

Jäsen on juniori-ikäinen vielä sen vuoden, kun hän täyttää 18 vuotta.

Jos haluat liittyä Artriders ry:n jäseneksi:
Ilmoita nimi- ja osoitetietosi, henkilötunnuksesi, puhelinnumero sekä mahd. sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille marjaana.turtia(a)dvv.fi  Kerro myös, jos olet jäsenenä jossakin toisessa urheiluseurassa (jäsenkortista sportti ID-numero).

Muista ilmoittaa myös yhteystietosi muutokset jäsensihteerille!

Jäsenmaksut hoidetaan SRL:n jäsenmaksupalvelun kautta. Jäsensihteeri kirjaa tiedot Sporttirekisteriin, SRL tulostaa ja lähettää jäsenmaksulaskut jäsenille.

LÄHETÄ JÄSENHAKEMUS OHEISELLA LOMAKKEELLA!

PDF-tiedostoGDPR_2018_Artriders.pdf (266 kB)
Suostumus yhteystietojen käyttöön
*

Seuran vaihdon yhteydessä ilmoita myös jäsennumerosi (8-numeroinen sportti-id). Se löytyy vuoden 2018 jäsenkortin taustapuolelta magneettijuovan alta vasemmalta.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.