Jäsenasiat

• SRL:n Jäsenhuone
  • alennuksia yhteistyökumppaneilta
  • oikeus lunastaa kilpailuluvat
  • Mahdollisuus suorittaa erilaisia ratsastus- ja hevostaitomerkkejä
  • Alennuksia osallistumismaksuista seuran kilpailuihin, valmennuksiin ja retkille

• Kilpailutuki: Alue-ja kansallisella tasolla kilpailevat voivat hakea avustusta kilpailulupaan saman vuoden joulukuun 15pv mennessä. Seuran jäsentä tuetaan hakemuksen perusteella 50% lupamaksusta jos vuoden aikana vähintään 2 hyväksyttyä suoritusta omalla tasollaan ja jos väh. 2 sijoitusta, voi saada 100% lupamaksusta. Tuen myöntäminen edellyttää, että jäsen on osallistunut seuran talkoo/varainhankintatoimintaan tai toimihenkilönä oloon kys. vuoden aikana.Liitä hakemukseen kilpailutulokset, päivä ja aika sekä tekemäsi talkootyö tms. seuran hyväksi.

• Valmennus tai ratsastustuntituki: vaihtoehtoinen tuki kilpailutuelle. Voit saada tukea valmennus-tai ratsastustunneista paikasta riippumatta,seuran jäsentä tuetaan hakemuksen perusteella 10%/max 50 e maksuista . Tuen myöntäminen edellyttää, että jäsen on osallistunut seuran talkoo/toimihlö/varainhankintatoimintaan kys. vuoden aikana.Liitä hakemukseen kuitit, sekä ilmoitus tekemästäsi talkootyöstä tms. seuran hyväksi. Muista lähettää hakemus viim 15.12.

Jäsenedut perhejäsenelle 2021:

• Samat edut kuin täysjäsenellä, ilman Hippos-lehteä ja mahdollisuutta A- tai B -kilpailulupaan ja toimihenkilölisenssiin.
  • Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.

Jäsenedut kannatusjäsenelle 2021:

•  Kannatusjäsenyyteen ei kuulu SRL:n etuja.
  •  Mahdollisuus osallistua edullisesti seuran järjestämille retkille.
  •  Jäsenalennus valmennuksiin ja kilpailuihin (edellyttää jonkun ratsastusseuran jäsenyyttä)

Jäsenmaksut 2021:

Seniori     64,00€               Perhejäsen seniori  37,00€               Kannatusjäsen 15,00€

Juniori      57,00€               Perhejäsen juniori   33,50€

Jäsen on juniori-ikäinen vielä sen vuoden, kun hän täyttää 18 vuotta.

Jos haluat liittyä Artriders ry:n jäseneksi:
Ilmoita nimi- ja osoitetietosi, henkilötunnuksesi, puhelinnumero sekä mahd. sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille marjaana.turtia(a)dvv.fi  Kerro myös, jos olet jäsenenä jossakin toisessa urheiluseurassa (jäsenkortista sportti ID-numero).

Muista ilmoittaa myös yhteystietosi muutokset jäsensihteerille!

Jäsenmaksut hoidetaan SRL:n jäsenmaksupalvelun kautta. Jäsensihteeri kirjaa tiedot Sporttirekisteriin, SRL tulostaa ja lähettää jäsenmaksulaskut jäsenille.

LÄHETÄ JÄSENHAKEMUS OHEISELLA LOMAKKEELLA!

PDF-tiedostoGDPR_2018_Artriders.pdf (266 kB)
Suostumus yhteystietojen käyttöön
*

Seuran vaihdon yhteydessä ilmoita myös jäsennumerosi (8-numeroinen sportti-id). Se löytyy vuoden 2018 jäsenkortin taustapuolelta magneettijuovan alta vasemmalta.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.